Nosaltres

Summit Advisors, liderada per experts en finances i assessorament, és el teu soci estratègic en reubicació i assessorament empresarial, garantint transicions eficients i personalitzades a Andorra.

Nosaltres

El Equip de Summit Advisors

Albert Hernández

Soci

Jordi Yll

Soci

Summit Advisors, sota la direcció de Albert Hernández i Jordi Yll, es destaca com una consultoria especialitzada en serveis de reubicació i assessorament empresarial. La firma té com a missió garantir transicions fluides i eficaços per a individus i empreses en el procés d’adaptació a nous entorns.

“El nostre compromís és proporcionar tranquil·litat i confiança als nostres clients, oferint solucions personalitzades i un enfocament ètic i responsable, posant sempre els interessos dels nostres clients en primer lloc.”

Per què Andorra?

La elecció d’Andorra com a seu central ve donada pel seu entorn segur i estable, un marc fiscal atractiu amb suport als emprenedors, una ubicació geogràfica estratègica i una qualitat de vida elevada.

Oferta de Serveis

  • Assessorament administratiu i fiscal específic per a la reubicació.
  • Suport en la gestió laboral i comptable durant el procés de mudança.
  • Solucions personalitzades per adaptar-se als requisits únics de cada client.

Amb la seva metodologia provada i un equip d’experts, Summit es compromet a proporcionar una experiència de reubicació excepcional.

Per a més informació sobre com podem assistir-vos en el vostre procés de reubicació, contacteu-nos.