Avís Legal

termes legals i les condicions d'ús del lloc web i serveis de Summit Advisors.

Data d’entrada en vigor: 04/06/2024

Benvinguts a Summit Advisors. Aquest Avís Legal té com a objectiu proporcionar informació important sobre l’ús del nostre lloc web i els serveis oferts per Summit Advisors.

2. Propietat Intel·lectual

El contingut d’aquest lloc web, incloent textos, gràfics, logotips, imatges i altres elements, està protegit per drets de propietat intel·lectual i és propietat de Summit Advisors o s’utilitza amb el permís de tercers. Queda prohibida la reproducció, distribució o ús no autoritzat de qualsevol contingut d’aquest lloc.

3. Ús del Lloc Web

L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació dels termes i condicions establerts en aquest Avís Legal. Vostè es compromet a utilitzar aquest lloc web de manera legal i d’acord amb totes les lleis i regulacions aplicables.

4. Responsabilitat

Summit Advisors esforça per proporcionar informació precisa i actualitzada en aquest lloc web, però no garanteix l’exactitud o la completitud de la informació. No ens fem responsables de cap dany o perjudici que pugui sorgir de l’ús d’aquest lloc web.

5. Enllaços a Tercers

Aquest lloc web pot contenir enllaços a llocs web de tercers. Summit Advisors no té control sobre el contingut o les pràctiques de privadesa d’aquests llocs i no es fa responsable d’ells.

Ens reservem el dret d’actualitzar aquest Avís Legal en qualsevol moment. Recomanem revisar-lo periòdicament per estar informat sobre qualsevol canvi.

7. Contacte

Si té alguna pregunta o preocupació sobre aquest Avís Legal, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres a través de la informació de contacte proporcionada al nostre lloc web. Gràcies per visitar Summit Advisors i per la seva comprensió i compliment d’aquest Avís Legal.

Última actualització: 04/06/2024