Associació de Jugadors Professionals de Pòquer d'Andorra - AJPPA

Després de mesos de treball, l’Associació de Jugadors Professionals de Pòquer d’Andorra - AJPPA ja és una realitat.

Des de Summit Advisors ens hem encarregat d’assessorar i dur a terme totes les gestions administratives i burocràtiques necessàries perquè la comunitat de pòquer del país tingui a la seva disposició un organisme totalment competents per poder lluitar pels interessos de la seva professió i vetllar pel bon funcionament de la mateixa.

Aquest pas significa una important consolidació i organització del sector i confirma que el país s’ha convertit en un dels destins europeus més atractius per residir si et dediques al pòquer com a mitjà de vida.

Els principals objectius de la seva creació, detallats amb més precisió en els estatuts, són els següents:

  • Promoure una relació més fluïda amb les institucions públiques i privades del país.
  • Donar a conèixer el col·lectiu i lluitar per aconseguir unes millors condicions laborals al país mitjançant el reconeixement de la figura professional del “jugador de pòquer professional”.
  • Organitzar esdeveniments relacionats amb el món del pòquer.
  • Crear una comunitat on poder resoldre dubtes i inquietuds a nivell fiscal, tributari o legal associades a la professió.
  • Fomentar el joc responsable, així com dur a terme accions per evitar possibles problemes de ludopatia o addicció.

El fet de poder disposar d’una associació professional que representi els seus interessos com a col·lectiu, que ofereixi un ventall de coneixements i habilitats pel seu desenvolupament professional, que generi xarxes per compartir vivències o experiències i que posi a disposició uns beneficis especials als seus membres genera una gran seguretat al jugador i ofereix una eina més al país perquè futurs residents puguin decidir establir-s’hi.

Cada vegada són més els jugadors professionals que trien residir al Principat d’Andorra per les seves múltiples avantatges fiscals (els guanys obtinguts per aquesta activitat tributaran al 10% en el seu IRPF i no existeix tributació sobre el patrimoni), per la seva gran cobertura de fibra que permet l’accés ràpid i de qualitat a internet, per la possibilitat d’accés a les sales online internacionals (.com), per la proximitat geogràfica a Espanya i França, per la inexistència d’una important barrera lingüística o bé per la seguretat que ofereixen les seves fronteres. A partir d’avui, el fet de disposar d’una associació professional s’afegirà a la llista d’avantatges detallats anteriorment.

Per obtenir més informació o bé conèixer els requisits d’inscripció a l’Associació de Jugadors Professionals de Pòquer - AJPPA, podeu contactar directament amb la seva Junta Directiva a través del següent correu electrònic: ajppandorra@gmail.com